... spracováva sa ...

E-RAN Group,
zásady spracúvania osobných údajov pre obchodné aktivity

Vážení zákazníci,

aby ste mohli využívať naše služby, potrebujeme vaše osobné údaje. Bezpečnosť vašich údajov a ich spracúvanie zákonným spôsobom sú pre nás prvoradé. Tu sa dozviete, ako vaše osobné údaje spracúvame a ako dosiahneme ich bezpečnosť.

  • Kto sme?

    Vaše osobné údaje spracúva naša spoločnosť E-RAN GROUP, a.s., zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu v Bratislave, oddiel Sro, vložka č. 6061/Bso sídlom Astrová 2/A, 821 01 Bratislava, IČO:47 975 938, kontakt: www.eran.sk (ďalej len “prevádzkovateľ”).

  • Na aký účel spracúvame vaše osobné údaje?
    • Predaj a obchodná činnosť Spracúvanie vykonávame za účelom uzatvorenia zmluvy a jej plnenia, a to najmä na prijatie a zaevidovanie objednávky, vybavenie objednávky, zaslanie tovaru, vydanie dokladu, priradenie cenovej kategórie, riešenie odstúpenia od zmluvy a zverejnenie obchodných partnerov na našom webovom sídle.
    • Záručný a pozáručný servis Spracúvanie vykonávame za účelom riešenia reklamácii, a to najmä na prijatie a zaevidovanie servisnej zákazky, vybavenie servisnej zákazky, vydanie dokladu, riešenie odstúpenia od zmluvy, záručný a pozáručný servis.
    • Poskytovanie služieb E-RAN GROUP, a.s. Spracúvanie vykonávame za účelom uzatvorenia zmluvy a jej plnenia, a to najmä zaevidovania vami vyplneného online formulára, vydania účtovného dokladu, riešenie odstúpenia od zmluvy a prípadnej reklamácie.
    • Fakturácia a účtovníctvo Vaše osobné údaje spracúvame najmä na základe zákona o účtovníctve.
    • Preprava Spracúvanie vykonávame za účelom dodania objednaného tovaru na adresu objednávateľa prostredníctvom vlastnej prepravy.
    • Marketing Spracúvanie vykonávame za účelom sprostredkovania vypracovania cenových ponúk, starostlivosti o zákazníka, poskytovania informácií o svojich súvisiacich produktoch a službách, ich inováciách alebo vlastnostiach alebo o montážnych partneroch a to prostredníctvom vybraného spôsobu komunikácie.
  • Aké osobné údaje spracúvame pre jednotlivé účely?
    Aké osobné údaje spracúvameabcdef
    Meno, priezvisko a titulXXXXXX
    Obchodné menoXXXXXX
    Pracovná pozíciaX
    Adresa podnikaniaXXXXXX
    Adresa dodaniaXXXXXX
    IČOXXXXXX
    IČ DPHXXXX
    DIČXXXX
    Číslo bankového účtuXX
    Údaje o platbáchX
    e-mailové adresyXXXXXX
    Telefónne číslaXXXXXX
  • Aké právne základy používame?
    • Zákonná povinnosť napr. pre vystavovanie a archiváciu účtovných dokladov
    • Plnenie zmluvy napr. pre dodávku tovarov a služieb
    • Oprávnený záujem napr. informovať zákazníkov o svojich súvisiacich produktoch a službách, ich inováciách alebo vlastnostiach, poskytovať im technickú podporu a odborné školenia.
    • Súhlas pre zasielanie informácií, napr. pre potenciálnych záujemcov o produkty.
  • Ako nám môžete dať Súhlas? Ak je na spracúvanie vašich osobných údajov potrebný súhlas, môžete nám ho dať niektorým z nasledujúcich spôsobov:
    • Cez tlačený formulár
    • Cez e-mail.
  • Ako môžete súhlas odvolať? Súhlas so spracúvaním osobných údajov, ktorý ste nám dali, môžete kedykoľvek odvolať. Súhlas môžete odvolať niektorým z nasledujúcich spôsobov:
    • Cez tlačený formulár,
    • Kliknutím na odkaz „Odhlásiť“, ktorý sa nachádza v päte každého reklamného e-mailu,
    • Zaslaním žiadosti o odvolanie Súhlasu na e-mail info@eran.sk
    • Zaslaním žiadosti o odvolanie Súhlasu poštou na adresu uvedenú v bode 1.
  • Komu vaše údaje poskytujeme? Aby sme zaistili riadny chod našej spoločnosti a poskytli vám kvalitné služby, majú prístup k vaším osobným údajom aj ďalšie subjekty. Ide najmä o poštových doručovateľov, dopravcov tovaru, montážnych a stavebných partnerov, t. j. spoločnosti vykonávajúce stavebné práce, bankové subjekty,audítorskú spoločnosť a ďalšie oprávnené subjekty, ktoré poskytujú služby nám a s ktorými máme s cieľom chrániť vás uzatvorenú korektnú zmluvu o spracúvaní osobných údajov. Osobné údaje nebudú prenášané do tretej krajiny (tzn. mimo priestor EÚ).
  • Ako dlho uchovávame vaše osobné údaje?
    • Účtovné doklady uchovávame po dobu 10 rokov.
    • Zmluvy uchovávame po dobu trvania zmluvy. Po ukončení vašej zmluvy alebo záväzkov z nej vyplývajúcich alebo súvisiacich s ňou, máme vaše údaje uložené na obdobie, ktoré je vyžadované a uvedené v príslušných právnych predpisoch a ďalej podľa všeobecných premlčacích dôb.
    • Dokumenty obchodného charakteru ako sú napr. objednávky alebo cenové ponuky uchovávame po dobu 1 roku
    • Dokumenty vzťahujúce sa k servisným opravám a reklamáciám uchovávame po dobu 7 rokov.
    • Dokumenty týkajúce sa služieb E-RAN GROUP, a.s. po dobu trvania zmlúv alebo 10 rokov.
    • Dokumenty vzťahujúce sa ku školeniam a vydaným certifikátom uchovávame po dobu 5 rokov.
    • Dokumenty týkajúce sa marketingu uchovávame po dobu 1 roku, alebo kým sa neskončí ich účel, prípadne po kratšiu dobu ak nás o to požiadate.
    • Osobné údaje so Súhlasom dotknutej osoby uchovávame po dobu 3 rokov, alebo kým dotknutá osoba neodvolá svoj Súhlas.
  • Na koho sa môžete obrátiť? Ak máte akékoľvek otázky, či podnety týkajúce sa osobných údajov, môžete nám napísať na adresu info@eran.sk.
  • Aké máte práva v súvislosti so spracúvaním osobných údajov?

    Zákon na ochranu vašich osobných údajov ustanovil pre vás nasledujúce práva: právo na informácie, právo na prístup k osobným údajom, právo na vymazanie, právo na opravu nepresných alebo neúplných osobných údajov, právo na obmedzenie spracúvania, právo odmietnuť automatizované rozhodovanie vrátane profilovania, právo na prenosnosť údajov a právo namietať.

    Podrobné znenie práv je uvedené v samostatnom dokumente „Poučenie o právach dotknutých osôb“, ktorý je zverejnený na webovom sídle prevádzkovateľa.

    Ak nie ste spokojný s tým, ako spracúvame vaše osobné údaje, môžete nám dať o tom vedieť na e-mailinfo@eran.sk. Tiež máte možnosť podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov, ak si myslíte, že vaše osobné údaje spracúvame nezákonne.

  • Ako spracúvame vaše osobné údaje?

    Vaše osobné údaje spracúvame v elektronickej a listinnej forme. Údaje sú spracúvané v rámci účelu, na ktorý boli získané a v súlade s platnými bezpečnostnými štandardmi. Pre spracúvanie nevyužívame žiadne prostriedky automatizovaného individuálneho rozhodovania a profilovania.

  • Ako zabezpečíme ochranu vašich osobných údajov?

    Bezpečnosť vašich osobných údajov je pre nás prvoradá. Aby sme zabezpečili ochranu Vašich osobných údajov, prijali sme potrebné technické a organizačné opatrenia. Pravidelne vzdelávame zamestnancov ako narábať so zverenými údajmi. Osobné údaje sú chránené šifrovaním, pseudonymizáciou, obmedzením prístupu osôb, zabezpečením a monitorovaním priestorov, firewallom, prísnou doménovou politikou, heslom a antivírovým programom.

  • Záverečné ustanovenia

    Tieto zásady ochrany osobných údajov nadobúdajú platnosť dňom 25.5.2018.

    Vyhradzujeme si právo tieto zásady zmeniť, ak dôjde k zmene spracúvania osobných údajov v našej spoločnosti. Aktuálne znenie Zásad spracúvania osobných údajov je zverejnené na našom webovom sídle.

  • E-RAN GROUP, a.s.

Naša skupina

E-RAN Slovakia

E-RAN TZB

E-RAN property

E-RAN Výťahy

E-RAN Reality

E-RAN development

ERES Property

BÝVANIE PRE TEBA

DOM-BYT financie

Obecné Bývanie